Abranet® Max pentru slefuiri profesionale

by V Pintea

Posted on


Abranet Max  este un produs universal potrivit pentru o varietate largă de aplicații de șlefuire. Este special realizat pentru utilizare in industria lemnului. Datorită structurii speciale tip "net" practic nu se ancraseaza la slefuirea lemnului moale sau rasinos iar suprafetele slefuite nu se supraincalzesc si datorita acestui fapt nu are loc "arderea" lemnului. Utilizarea ca material abraziv a granulelor de electrocorindon special asigura o slefuire buna si lemnului de esenta tare. Constructia unica a suportului tip "net" creeaza aschii fine, iar suprafata finita este mai uniforma;  este nevoie de presiune mai mică și asigura o finisare mai uniforma, cu variații minime de calitate in procesul de șlefuire. Produsul oferă o durată de viață lungă față de produsele abrazive convenționale, fapt care reduce mult consumul de benzi abrazive. Produsul se poate utiliza atat in mediu uscat cat si umed. 

IN PREZENT PRODUSUL ESTE IN CURS DE TESTARE INDUSTRIALA.


Comentarii

Piszo Papp , about

As putea primi mai multe materiale despre acest produs ?

Piszo Papp , about

As putea primi mai multe materiale despre acest produs ?

Lorand , about

Produs foarte bun

Varadi Marton , about

Sunt interesat de acest produs

Adauga comentariu

Contactați-ne

Contactați-ne ! Trimiteți o cerere de ofertă pentru ceea ce vâ doriți și vâ vom răspunde cât mai repede cu detalii, prețuri și mai multe lămuriri.

Tag Cloud

informatii tehnice, slefuire, Avomax Plus schimbat diferit, despre noi, abrazivi, mirka, masini de slefuit, abranet, profesionala,